Thuis

Shenzhen Angel Equipment & Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Het Materiaal van de Shenzhenengel & Technologieco., Ltd zijn professioneel in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van waterautomaat, waterfilter, het systeem van de waterfiltratie, en water bottelmachine, hebben wij aan dit gebied meer dan 20 jaar toegewijd. Onze opdracht moet de toepassing van drinkwatertechnologie duwen, veilige, gezonde, geschikte en modieuze drinkwateroplossingen verstrekken aan het publiek, en een OEM fabrikant van wereldklasse in de drinkwaterindustrie zijn.
Houdend win-win concept in mening, hebben wij goed jarenlang met veel beroemd merkenhuis en in het buitenland, zoals Lipton, Coca-Cola, Nestle enz. gewerkt. Nu, werken onze waterautomaat, waterfilter, thermo-elektrisch koeler en verwarmingstoestel, ijsmaker, SKD, systeem van de waterfiltratie, water bottelmachine en sommige stroomopwaarts en vervaardigde producten van onze partners op lange termijn (zoals flessen vormende machine, etiketteringsmachine, krimpende verpakker, datumteller, ozonsysteem, UVsterilisator enz.), in de V.S., het UK, Zwitserland, Rusland, Mexico, Syrië, is Zuid-Afrika… de meesten van hen volgzaam met internationale normen zoals Ce, zijn RoHS, GS enz., vooral de totale oplossing voor gebottelde waterplant (kant en klaar project), het vrij achtenswaardig in de gebottelde waterindustrie.
Als kernlid van Engelengemeenschap, hebben wij getuigd en aan elke gebeurtenis van de Chinese gebottelde waterindustrie deelgenomen. Door scherp-randtechnologie en componenten te introduceren, leveren wij altijd de betrouwbaarste producten aan klantenhuis en in het buitenland, hopen wij u van de ervaring met ons geniet!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2001- Het bedrijf werd opgericht, en de zaken beginnen van waterautomaten/waterfilters, en toen kunnen het systeem van de waterbehandeling, de water bottellijn, de flessenproducent en de de Familiefabrieken van verpakkingslijnen enz. hoofdproductie op het drinkwatergebied ontmoeten.
2005- ISO9001: 2000 het Systeem van Kwaliteitsmanagerment.
2017- Alle waterautomaten zijn afgelopen Ce-certificaat via CEI-norm.

Shenzhen Angel Equipment & Technology Co., Ltd. Shenzhen Angel Equipment & Technology Co., Ltd. Shenzhen Angel Equipment & Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Angel Equipment & Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Angel Equipment & Technology Co., Ltd. Certificaten